Solen är här!

Sitter och tittar ut på björkarna med solen som strålar bakom dem och tänker att den svenska sommaren är fantastisk, när vädret är med oss. Solen och ljuset gör så mycket gott med oss och med naturen. Det gråa och tråkiga blir helt plötsligt vackert och inspirerande. Allt känns lätt, hoppfullt och det pirrar åtminstone i min mage. Solen som symbol kanske är en av de äldsta och starkaste och kan avtecknas på många olika sätt, t ex.

Circle with dot         

Vi dyrkar solen med hälsningar och genom att låta den värma och färga våra kroppar. Den ger liv och näring inte bara till oss människor utan till alla levande väsen.Den får oss helt enkelt att må bra och det är väl ingen slump att de flestas semester sammanfaller med tiden då solen, förhppningsvis, är som mest tilltalande.

 

Jag tänker ta ledigt och njuta av den!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera