För mycket av det goda?

Får ofta frågan av mina vänner om jag målar mycket nu för tiden. Mitt svar har på senaste tiden varit, neej, nästan inget alls. Varför då?

Måleriet och symbolarbetet är idag en stor del av mitt arbete, och jag uppskattar vilka fantastiska redskap de är när jag stöttar andra i deras utveckling. Men samtidigt har det förlorat tjusningen för mig själv och framförallt när det gäller att måla o-symboliskt. Kanske det i sig är en omöjlighet, men jag önskar att jag kunde hitta ”av”-knappen så jag kunde låta bli att fundera på vad det jag målat kan tänkas betyda. Längtar tillbaka till tillståndet att bara måla och betrakta.

Någon som känner igen sig, har någon idé om hur jag kan kommma vidare?

Det här inlägget postades i Individuell utveckling, Symbolarbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera